2011-06-09 10:50:18• hírek • Póti Orsolya

Búcsút vettek a végzős diákok

A szülők, nagyszülők, ismerősök ölnyi virágokkal a kezükben várták, hogy köszönthessék a 10-es Számú Általános Iskola végzőseit.

Az „utolsó" csengőszó után összeállt a ballagási menet: a nyolcadikos diákok osztályonként vonultak egy-egy ismerős ballagási ének dallamára, majd közösen a Gaudeamussal vettek búcsút diákéveik színhelyétől.

Elsőként Pataki Zoltán osztálya a VIII.A osztály búcsúzott egy zenés-verses összeállítással, őket követően Chermes Madalina angoltanárnő osztálya, a VIII.B diákjai énekeltek lelkesen, majd Fehér Mónika tanárnő osztálya, a VIII.D. diákjai búcsúztak tanáraiktól és diáktársaiktól.

Az ünnepségen a végzős diákok búcsúját köszöntőbeszédek sorozata követte. Szász Piroska igazgatónő bátorító szavakkal köszöntötte e generáció végzőseit. „Ma már csak emlék marad mindaz, amit tőlünk kaptatok, most még nem tudjátok, mit is jelent ez számotokra, csak sejtitek. Iskolánk szellemiségét a hozzátett értékek: a tisztesség, a hűség, a becsületesség és a tudás jelenti, és ezek az értékek nem az iskolai falaiban találhatók, hanem mindazokban, akik a falak közt munkálkodnak." - fejtette ki az igazgatónő.

A köszöntő beszédeket a legjobb tanulók díjazása követte: az évfolyamelső a VIII.A. osztályos diák, Stanciu Alexander lett 9,99-es átlaggal.

 





Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: