2020-02-06 08:15:40• hírek • Blikk.hu

Búcsút mond a Red Bull Pilvakernek a Punnany Massif frontembere

Nehéz döntést hozott meg a Punnany Massif frontembere: Farkas Roland, azaz Wolfie búcsút mondott a Red Bull Pilvakernek.

Drámai bejelentést tett Instagram-oldalán a Punnany Massif frontembere. Farkas Roland, azaz Wolfie a poszt tanúsága szerint elköszön a Red Bull Pilvaker csapatától: mint írta, ezentúl a csak a zenekari tevékenységeire szeretne koncentrálni.
 

„Az ember életében néha nagy és nehéz döntéseket kell hozni – így vagyok most én a Pilvakerrel. Emlékszem, az elején még Pécsről Budapestre vonatozgatva jártam nevelgetni a közös gyermekünket... szóval hosszú út volt, és amit az évek alatt a többiekkel karöltve létrehoztunk, arra a mai napig büszke vagyok! Mondhatjuk, hogy bizonyos szempontból együtt nőttünk fel, rengeteg felejthetetlen emlékkel a hátunk mögött. Közben az elmúlt években sok más dologgal is foglalkoztam, toltam az energiáimat ide is, oda is. Mostanra viszont eljutottam arra a pontra, hogy le akarom tekerni kicsit a frekvenciát, le akarom egyszerűsíteni a képletet magam előtt. Úgy döntöttem tehát, hogy innentől kezdve a zenekari tevékenységeimre szeretnék koncentrálni, a többit elengedem. Köszi a megértést, jó utat Pilvaker, jó volt együtt!" – írta.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: