2011-11-09 07:38:39• hírek • Blikk.hu

Bucit szeretik bent a börtönben

Rabtársai szeretik, sokszor kedvességből kínálják cigivel a leszokni próbáló Stohlt.

Stohl András viccelődik, s remekül érzi magát a börtönben – tudtuk meg egy volt rabtársától, akit feltételesen szabadon engedtek a Fővárosi Fegyház és Börtön Kozma utcai objektumában letöltött büntetéséből.

Amennyire tartott a színész a rabságtól, annyira könnyen viseli, az sem zavarja, hogy EU 2998 a neve, és vécécsészét tologat a raktárban vagy a pókhálós pincét takarítja. A frissen szabadult fogvatartott szerint Stohl már viccelődik is.

– Bucit mindenki kedveli, még az is, aki korábban csupán a műsorokból ismerve utálta – kezdte a neve elhallgatását kérő rabtárs, aki az utolsó heteit töltötte egy objektumban a 10 hónapos börtönbüntetésre ítélt színésszel.

– Miután bekerülünk, egy bizottság dönt, mit dolgozhatunk: iskolai végzettség, egészségi és fizikai állapot alapján. Stohl a főiskolájával elitebb munkát is kaphatott volna, de raktárba sorolták be, anyagmozgatónak. Mintha közönséges segédmunkás lett volna odakinn. Nehéz fizikai munkát végez, de jól  bírja, hetente háromszor még a konditeremben is rágyúr. Sokat viccelődik, igazi komikusa lett a börtönnek, mindenki szereti. Mivel már dolgozik, naponta fürödhet is – mondta az informátorunk.

Ruttner György, a színész ügyvédje megerősítette: Stohl egyre jobban beilleszkedik.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: