2010-01-16 13:50:06• hírek • ma.hu

Buci befejezi a Reggelizést

Tizenkét év után otthagyja a Reggeli című műsort a színész-műsorvezető - Stohl Andrásnak minden perce be volt eddig táblázva, nem is bírja a tétlenkedést, de Buci elárulta, attól tart, lassan, de biztosan kikészül.

Stohl András többször hangsúlyozta már, nem unaloműzésként vállalt sok munkát, hanem mert nagyobb anyagi biztonságot szeretne teremteni szerettei számára. Egyébként sem az a tétlenkedő típus, élvezi a pörgést. Ezért viszont már kritikát is kapott, sőt, mondták már róla, hogy két végén égeti a gyertyát - írja a Hot! magazin.

Stohl nem hinné, hogy van hazánkban olyan színész, aki megtehetné, hogy lemond egy munkát. Aki ebben a szakmában dolgozik, annál a munka sokszor a család rovására megy. Nehéz az arany középutat megtalálni.

A munkái azonban egyre sokasodtak, színházi szerepei mellett nemrég a Csillag születik műsorvezetését is elvállalta. De ekkor már érezte, kezd elfáradni - mondta el a Hot! magazinnak Buci. Bevallotta: félt, hogy lassan kikészül. Valamiből viszont meg kell élni, el kell tartania a családját. Úgy alakult, hogy sok mindenre kell koncentrálnia, de remélte, hamarosan ennek a nehéz időszaknak vége.

Stohl András megállja a helyét színpadon, tévésorozatokban, mozifilmekben, show-műsorokban, szinkronszínészként is keresett.

Az RTL Klub kommunikációs igazgatója, Rényi Ádám a Hot! magazinnak elmondta: Stohl Buci fáradtságra hivatkozva valóban bejelentette, nem biztos abban, hogy folytatná a Reggeli vezetését. Érdemi tárgyalás azonban egyelőre nem követte a közlését, lehet, hogy átmeneti szabadságolással sikerül megoldaniuk a helyzetet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: