2011-12-21 08:34:14• hírek • Blikk.hu

Brutálisan összeverték Oláh Ibolyát!

Döbbenten nézték végig az Alibi kávézó vendégei, ahogy egy őrjöngő férfi Oláh Ibolyát és barátnőjét megveri.

Az énekesnő kedvesével és két másik barátnőjükkel békésen teázott a helyiségben, amikor a szerintük szemmel láthatólag zavart férfi barátnőjével belépett az üzletbe.

- Nem foglalkoztam vele, de láttam, hogy be vannak lőve, és leülnek a pulthoz inni – mesélte a történteket a Blikknek Oláh Ibolya, miután feljelentést tett a rendőrségen. Az énekesnő pontosan emlékezett a történtekre.

„Te vagy az az Oláh Vera?!" – így kezdett kötözködni a középkorú férfi, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakkal tovább szidta Ibolyát. A négyes lánycsapat egyik tagja, Lana Gy. Eszter rászólt a férfira, hagyja már őket békén, mire az felbőszülten, dúvadként ököllel arcon csapta a lányt.

- Láttam, hogy Lana orrából dőlni kezd a vér, alig tudtam félrekapni a fejem, mert ekkor a dühöngő férfi a letört bárszék ülőkéjét hozzám vágta. Látta, hogy nem talál el, ez még jobban felhergelte, és a bárszék fémlábával ütött – meséli Ibolya, akinek felrepedt a szája, ezért a rendőrségi feljelentést követően azonnal a kórházba mentek, hogy látleletet vetessenek, és ellássák a sérüléseiket.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: