2009-08-16 18:44:36• hírek • MTI/AFP

Brutális gyilkosság Tel-Avivban

Az izraeli társadalmat valósággal sokkolta egy családapa brutális meggyilkolása Tel-Avivban. Az 59 éves áldozat feleségét és lányát próbálta megvédelmezni ittas fiatalok egy csoportjának a támadásától, miközben agyonverték őt.

A házaspár 24 éves lányával szombat este egy tengerparti sétányon egy padon üldögélt. Egy arab akcentussal héberül beszélő fiatalember sértegetni kezdte a lányt. A család - hogy elkerülje az inzultus eldurvulását - igyekezett távozni a helyszínről, de ekkor férfiak vették körbe mindhármukat, majd a rugdosni kezdték őket, eltörték az asszony karját és összetörték a lány szemüvegét.
Végül a két nőnek sikerült elmenekülnie. Az apát viszont agyonverték, majd holtestét a tengerbe dobták.

 

A rendőrség nyolc gyanúsítottat állított elő, mindannyian egy izraeli arab település lakosai. Az ügy kapcsán őrizetbe vettek egy kiskorú zsidó lányt, valamint egy katonalányt is.
A brutális gyilkosságról szóló beszámolók vasárnap a lapok címoldalára kerültek, a közszolgálati rádió pedig híreit azzal vezette be, hogy "ami itt van, az kész Chicago" - utalva ezzel az Al Capone-féle amerikai gengszteridőkre.
Az elmúlt két hétben Izraelben tíz emberrel végeztek rémfilmekbe illő körülmények között, így például több áldozat holttestét feldarabolták vagy szemeteskukákba dobálták, és felgyújtották. Az izraeli rendőrség egy év leforgása alatt 204 gyilkosságot regisztrált.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: