2011-03-23 13:34:07• hírek • Balog Anita

Gyilkosság Lázáriban

Vérbe fagyva találtak rá szerda reggel 6.30-kor a 62 éves Kovács Máriára.

Gyilkosság borzolja a kedélyeket Lázáriban: Kovács Máriára, a 62 éves áldozatra szerda reggel talált rá veje, aki egyébként a házhoz tartozó kertet művelte. A ház ajtaja, ablakai tárva nyitva voltak, a férfi már ekkor sejtette, valami szörnyűség történt. A lakás egyik szobájában aztán meg is találta a nő holttestét.

Azt még nem lehet tudni, hogy milyen módon érte a végzet, egy azonban biztos: a helyszínre érkező rendőrök és helyszínelők egyértelműen erőszak nyomait fedezték fel a testen. A halál pontos okáról azonban csak a boncolást követően tudnak majd nyilatkozni.

Az erőszakos cselekedet okai között felmerült a rablótámadás lehetősége is, ám a házba behatoló elkövető (vagy elkövetők) üres kézzel távozhatott a helyszínről, hiszen a több mint tíz éve megözvegyült asszonynak nem volt pénze a lakásban, 400 lejnél kevéssel több nyugdíját ugyanis gyorsan elköltötte, többek között a házadót fizette ki belőle a Polgármesteri Hivatalnak.

A falubeliek egyébként azt mondják, hogy az áldozat a férje halála után eléggé maga alá került, az utóbbi időben pedig meglehetősen kétes tisztességű személyekkel volt kapcsolatban, akikkel bánatát gyakran alkoholba folytotta. Az ügyben a nyomozás folytatódik.


Helyszínelnek a rendőrök az áldozat házában
Helyszínelnek a rendőrök az áldozat házában


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: