2012-05-10 08:44:04• hírek • Blikk.hu

Bruce Willisszel forgat Növényi Norbert

Orosz maffiózót alakít a Budapesten forgatott Die Hard ötödik részében Növényi Norbert.

Az egykori olimpiai bajnok birkózó a főszereplő, Bruce Willis mellett szerepel majd a filmvásznon. A sportoló idejét mostanában leginkább a gyerekek oktatása teszi ki, ezért is örült annyira a lehetőségnek, amikor kiderült, hogy a castingon, ahová behívták megfelel a maffiózó szerepére.

– Nagyon meglepődtem, amikor megkerestek, de ugyanakkor örültem is a felkérésnek. Voltam ruhapróbán, katonai szerelést és öltönyt is próbáltam. Már 3 hete fel kellett volna venni azokat a jeleneteket, amelyekben szerepelni fogok, de mivel minden nap változik a forgatókönyv, még azt sem tudom, hogy pontosan milyen jeleneteim lesznek, azt meg pláne nem, hogy azokat mikor veszik fel. Nyár végéig tartanak a felvételek, addig egész biztosan kiderül. Augusztus végéig készenlétben állok majd – mesélte Növényi a Blikknek, akinek jól jön az elfoglaltság, hisz a nyári szünetben a sportakadémiájában is kevesebb lesz a tennivalója, hisz a gyerekek vakációzni mennek.

– Végre kicsit kizökkenek majd a napi rutinból, ugyanis a fő tevékenységem a  gyerekek küzdősportokra való oktatása, és a ketrecharc tanítása. Az elmúlt évben csak a családommal és a sporttal foglalkoztam. Minden energiámat erre áldoztam, és szinte minden pénzemet ebbe fektettem bele. Jól jön majd a pluszbevétel, bár nem kell arra gondolni, hogy valami hatalmas, extra gázsiról lenne szó.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: