2010-04-16 17:25:59• hírek • Szatmar.ro

Két érmet szereztek a tőröző lányok

Egyelőre a tőrözők szerepelnek jobban az országos bajnokságon.

Csütörtökön és pénteken kis túlzással a Szatmárnémeti Sportklub teljes vívó tagozata a páston volt, mivel mind tőrben, mind párbajtőrben országos U23-as országos bajnokságot rendeznek a napokban.

Temesváron az ország legjobb tőrözői mérik össze tudásukat a hétvégén, az első két nap pedig a lányoké volt. Az Ardeleanu Zsuzsa, Simona Surducan és Dan Suta által felkészített delegáció egyelőre remekül szerepel, az első két nap termése egy ezüst és egy bronzérem. Mindkét érem Bianca Cuteanu nevéhez kapcsolódik, a fiatal tehetség ugyanis előbb egyéniben szerzett szerzett egy bronzot, majd Décsei Patríciával, Nona Silaghival, Tóth Zselykével kiegészülve a csapatverseny döntőéig jutott. Ott azonban az esélyesebb Dinamo 45-27 arányú vereséget mért a szatmáriakra.

Eközben Craiován a párbajtőrözők mezőnyében a fiúk nyitottak, ám itt nem született szatmári érem. Egyéniben Szilágyi Adrien jutott a legtovább, ő egy lépésre volt az elődöntőtől, ám végül a 8. lett a 69 versenyzőt számláló mezőnyben. A Szilágyi, Mitrasca Vlad, Peres Adrian, Aniculesei Cristian alkotta csapat a hatodik helyen végzett (13 együttes mérte össze tudását), így a Ciszár Ferenc, Nagy Lehel és Májer Csilla vezette delegáció még várat a kiugró eredménnyel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: