2012-03-22 14:51:34• hírek • Szatmár.ro

Bronzérmes lett Temesváron Magyar Petra

A 23 éven aluli tőröző lányok számára rendezett országos bajnokságon nyert érmet a Kölcsey diákja.

Surducan Simona, Ardeleanu Zsuzsa és Dan Suta tanítványai is részt vettek a lányok országos bajnokságán, s bár a 23 év volt a korhatár, a mezőny egyik legjobban teljesítő sportolója a csupán 17 éves Magyar Petra lett. A Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanulója a legjobb nyolcba jutásért klubtársával, Varga Anettel került össze, a döntőbe jutásért pedig a később a bajnoki címig jutó bukaresti Carina Olaruval csapott össze, de 15-13 arányban a steauás lány nyerte meg a mérkőzést. 

A Sportklub tőrözői közül tehát Magyar Petra harmadik helyen végzett, Décsei Patrícia a 9., Petrisor Evelin a 13., Varga Anett a 19., Buier Regina a 20., Löchli Evelin pedig a 21. lett a 23 fős mezőnyben.

A csapatversenyben a Sportklub tőrözői a negyedik helyen zártak, ugyanis a bronzmeccsen 45-40 arányban kikaptak a Temesvári Politól.

Az országos verseny pénteken a fiúk egyéni versenyével folytatódik. A szatmáriakat ezen a versenyen Lengyel Éva és File Attila tanítványai képviselik: Muresán István, Dascalu Bogdan, Flucus Sebastian, File Szabolcs, Bartók Alpár és Szemák Tamás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: