2011-05-02 16:40:39• hírek • Szatmár.ro

Bronzérem Ankarából

Lassan megszokhatjuk, hogy nem telik el hétvége, hogy az Unio cselgáncsozói ne vennének részt versenyen, s onnan ne térnének haza egy-egy csillogó éremmel.

Most hétvégén is két versenyben is érdekeltek voltak a szatmárnémeti cselgáncsozók. A 15 év alatti korosztályban versenyző Kovács Dóra Ankarában a Gyerekek Világjátékán lépett tatamira, ahol bronzérmet szerzett az 57 kilogrammos korosztályban. Kovács először egy bolgár cselgáncsozót vert meg, de a döntőbe jutásért folytatott küzdelemben egy örményt már nem tudott legyőzni. A harmadik helyért folytatott harcban egy török ellenfele volt.

A Szatmárnémeti Unio egy másik versenyzője, Faur Mihaela a kadett korosztályban versenyzett a Ploiesti-en megrendezett Európa Kupán. Neki sajnos nem sikerült érmet szereznie, s ebben is egy török keze van... Az első fordulóban döntetlen lett a csata állása, ám ezután a bírák úgy döntöttek, hogy török ellenfele volt a jobb.

A következő hétvége sem lesz eseményektől mentes a dzsudokák számára: elvileg hárman indulnak ugyanis a felnőtt Román Kupában. A 70 kilogrammosok között Pándi Karola indul, a 60 kilogrammosok között pedig Seres Dan fog versenybe szálni. Sámel Lóránd (100 kg) indulása még kérdéses, ugyanis térdsérüléssel bajlódik. A két biztos indulóban ott van az éremszerzés lehetősége - mondja Terely Mihály, az edzőjük -, annak ellenére is, hogy ők még csak 17 évesek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: