2011-11-18 08:27:59• hírek • www.blikk.hu

Bródy: A feleségem mentette meg az életemet

Bródy János
Bródy János

Kegyetlen küzdelmeken van túl Bródy János. A zeneszerző, dalszövegíró most először a Blikknek beszélt élete legnehezebb időszakáról, amikor egyszerre két komoly betegséggel kellett szembeszállnia.

Senki sem sejtette, hogy szólókarrierjének csúcsán, amikor sikert sikerre halmozva, mosolyogva adta az interjúkat, koncerteket, már nagy volt a baj: súlyos pánikbetegség gyötörte. Aztán nem sokkal később az orvosok közölték vele, hogy rákos.

- 2001-ben ki kellett venni az egyik vesém, mert kiderült, hogy rosszindulatú daganatom van. Ám úgy gondolom, a betegség kialakulásában jelentős szerepe volt annak, hogy a kilencvenes évek végén lelkileg is kicsúszott a lábam alól a talaj. A rendszerváltozás eufóriája után egyre többször találtam magam kiábrándító helyzetekben, egyre csalódottabb voltam, és el is vesztettem az egyensúlyérzékemet.

Pánikbeteg lettem, nagyon nehezen viseltem mindenkit magam körül. Valószínű, erre a szörnyű lelkiállapotra ment rá a házasságom is. Kétségbeesetten kerestem ugyanis valami kapaszkodót, segítséget, és ezt a családon kívül találtam meg, amire persze nem vagyok büszke – vallott kegyetlen őszinteséggel élete legnehezebb szakaszáról Bródy János, akit rettenetesen nyomasztott, hogy a dolgok teljesen máshogyan alakultak, mint ahogy ő azt hosszú évtizedekig elképzelte.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: