2007-11-21 23:19:03• hírek • Szatmár.ro

Britney egy genetikai hulladék

nbritneyspears11A pszichológusok kedvenc mondata, hogy a család tehet mindenről.
Az aggódó szülők Britney Spears példáján bizonyítják gyerekeiknek, hogy miért nem szabad inni és drogozni. De elképzelhető, hogy kicsúszik a kezükből ez a fegyvertény. Mivel könnyen beigazolódhat a volt énekesnő néhány barátjának korábban tett nyilatkozata, miszerint Britney agybeli nehézségekkel küzd. Az egyik magazin, ugyanis birtokába jutott a Spears-család eddig féltve őrzött titkainak.

A kiteregetett szennyesből kiderül, hogy Britney életmódja nem a lecsúszásának a kiváltója, hanem szörnyű gyerekkorának a következménye. Nagymamája öngyilkosságot követett el, miután képtelen volt feldolgozni párnapos fia elvesztését. A tragédia miatt a nagyi egy vadászpuskával fejbe lőtte magát gyereke sírjánál.

Spearsék családfője pedig inkább az üveget emelgette, a lányai helyett. Tehát a kis Britney már genetikai örökségként kapta az önpusztításra és az alkoholizmusra való hajlamot.

Arra is fény derült, hogy a sokáig becsben tartott szüzesség is csak marketingfogás volt. Mivel már tizennégy éves korában elsajátította az ágyban vonaglás művészetét, akkori barátjával, Reg Jones-szal.

Bár az mindig is elég gyanús volt mindenkinek, hogy Justin Timberlake mellett, ő csak a póniján szeret lovagolni. Aztán a szakításuk után, hirtelen egy szexgéppé vált. Sőt, Justin Timberlake slágere, a Cry Me A River is arról szól, hogy a piás szöszke más nadrágjában is turkált az övén kívül.
 
stop.hu 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: