2010-03-09 17:25:13• hírek • Balog Anita

Éppen csak, de győzött a VSK

Csak egyetlen ponttal verte meg a VSK a Kőrös-parti lányokat.

Az első meccsen 27 pontos győzelmet aratott a VSK Nagyváradon, ezért a szinte biztos továbbjutók nyugodtságával várták a szatmári lányok a második meccset. Mint kiderült: jó, hogy megvolt az előny, hiszen ha a szatmári meccsen múlott volna, nagyon rezgett volna a léc a továbbjutást illetően.

A szatmári csapat, annak ellenére, hogy több alapjátékosát is nélkülözni volt kénytelen, jól kezdte a meccset, az első perctől vezettek, az első játékrész végére pedig 11 pont volt a VSK előnye. A második negyed már izgalmasabb volt, a szatmáriak hibáit kihasználva a váradiak felzárkóztak egy pontra. A hullámvölgy folytatódott, a harmadik negyed végén már a Nagyváradi CSM vezetett 54:55 arányban.

A meccs vége megint izgalmas lett, egy perccel a vége előtt a vendégek 62:64 arányban vezettek, Pop Claudia azonban egyenlített és Diatta egy pontos előnyt szerzett. A váradiak támadása sikertelenséggel zárult, a VSK pedig két büntetődobáshoz jutott, így három pont lett a különbség. A vendégek az utolsó pillanatban még két büntetőt értékesítettek, de maradt az egy pontos hazai előny.

Román Kupa, negyeddöntő, visszavágó: Szatmárnémeti VSK-Nagyváradi CSM 68:67 (20:9, 19:18, 13:16, 16:24). A szatmári pontszerzők: Pop C. 21, Povilonyte 13, Pop A. 8, Ciocan 7, Diatta 7, Dragoescu 3, Mészáros 2. Játszott még: Nagy.


Megszorongatták a szatmári csapatotMegszorongatták a szatmári csapatot


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: