2011-10-11 09:09:01• hírek • Szatmár.ro

Brigi Panzió: kényelem és teljes körű ellátás Szatmárnémetitől 7 kilométerre

Hangulatos környezetbe, széles körű ellátással várja vendégeit a Brigi Panzió, Szatmárnémetitől nyugatra, a várostól alig 7 kilométerre a vetési letérőnél. A közel négy éve működő vendéglátóhely évről évre bővíti szolgáltatásait, azért hogy minden kedves pihenni vágyó vendég kérését, kívánságát teljesíteni tudja az év bármely napján.

A vendégek itt fürdőszobás, színvonalasan berendezett szobákban pihenhetnek. A Brigi Panzió hat darab két ágyas és négy családi szobával rendelkezik.

Minden egyes szoba zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, minibárral, hűtőszekrénnyel, internetcsatalkozással, telefonnal és televízióval felszerelt.

A Brigi Panzió vendégei nem csak a szobák kényelmét élvezhetik, hanem a kert és a terasz szépségével, valamint a konyha remek tradicionális ételeivel is feltöltődhetnek egy kimerítő út után.

A panzió éttermének konyhájára a házias ízek jellemzőek: az ide betérők megismerhetik, melyek is a környék jellegzetes ételei, és az ügyes szakácsoknak köszönhetően egyhamar nem felejtik el ezt a különleges ízvilágot. A gazdag ételválaszték mellett kiadós napi menü is fogyasztható, és a konyha éjjel nappal a vendégek rendelkezésére áll.



A száz férőhelyes étterem egyébként különböző rendezvényekre - eljegyzésekre, lakodalmakra, bankettekre és baráti összejövetelekre - is kibérelhető. Továbbá a vendégek autóinak biztonságát egy harminc férőhelyes felügyelet alatt álló parkoló biztosítja.

Egy szoba egy éjszakára mindössze 100 lejbe kerül, és ha a vendégek több napot is eltöltenek a Brigi Panzióban, akkor jelentős kedvezményben részesülnek.

Szobafoglalás a 004-0261-820-770-es, a 004-0752-060-083-as telefonszámon, vagy a tiptopbob@gmail.com email címen.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: