2012-07-18 10:08:45• hírek • Szatmár.ro

Brigi Panzió: egész évben kellemes kikapcsolódást biztosít

Széles körű ellátással, hangulatos környezetbe fogadja vendégeit a Brigi Panzió! A Szatmárnémetitől nyugatra található vendégfogadóban házias ételek, előzékeny kiszolgálás vár minden pihenni vágyót.

A négy éve működő vendéglátóhely évről évre bővíti szolgáltatásait, azért hogy egész évben kellemes pihenést, kikapcsolódást biztosítson mind egyéni, mind baráti társaságok részére. A panzió hat darab két ágyas és négy családi színvonalasan berendezett szobával rendelkezik.

A kényelmes szobák zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, minibárral, hűtőszekrénnyel, internetcsatlakozással, telefonnal és televízióval felszereltek.

A Brigi Panzió vendégei nem csak a szobák kényelmét élvezhetik, hanem egy-egy kimerítő út után feltöltődhetnek a nyári kert és a terasz szépségével, a konyha remek tradicionális ételeivel és a bár remek italaival.

A panzió éttermében többnyire házias ételek közül válogathatnak a vendégek: a fantasztikus szakácsok bemutatják melyek is a környék jellegzetes ételei, és az ide betérők egyhamar nem felejtik el ezt a különleges ízvilágot. A gazdag ételválaszték mellett kiadós napi menü is fogyasztható, és a konyha éjjel nappal a vendégek rendelkezésére áll.

A száz férőhelyes étterem ideális helyszínt nyújt különféle családi és baráti rendezvények lebonyolítására. Továbbá a vendégek autóinak biztonságát egy harminc férőhelyes felügyelet alatt álló parkoló biztosítja.

Egy szoba egy éjszakára mindössze 100 lejbe kerül, és ha a vendégek több napot is eltöltenek a Brigi Panzióban, akkor árkedvezményben részesülnek.

Szobafoglalás a 004-0261-820-770-es, a 004-0752-060-083-as telefonszámon, vagy a tiptopbob@gmail.com email címen.

Brigi Panzió Szatmárnémetitől nyugatra, a várostól alig 7 kilométerre a vetési letérőnél!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: