2009-04-15 14:02:02• hírek • Parajdi Andrea

BricoStore Szatmáron

A Lucian Blaga úton épülő kereskedelmi központ közel ötvenezer négyzetméteren fog elterülni. A korábbi híresztelések ellenére nem az OBI, hanem a BricoStore fog beruházni Szatmárnémetiben.

A Lucian Blaga úti kereskedelmi központ építéséhez 2008 októberében kezdett hozzá a beruházó, azonban a munkálatok több alkalommal is leálltak. Az akadozó munkafolyamat ellenére a beruházást 2009 végén át kívánják adni.

A beruházás több fázisból tevődik össze, elsőként a nyolcvan üzlethelyiséget számláló Armonia bevásárlóközpont (20000 m²) épül ki, majd a Carrefour hipermarket (13100 m² ), s a nemrégiben megkötött szerződés értelmében pedig 9370 négyzetméteren a BricoStore kap helyet - olvasható a www.smartfinancial.ro oldalon. A több mint kétezer parkolóhelyet is beleszámítva közel 50000 m²-en terül majd el a kereskedelmi központ egésze.

A francia BricoStore immár több mint 150 éve van a piacon, a neves Bresson család vállalkozásának részeként. A BricoStore 2002 márciusában nyitotta meg első áruházát Románia fővárosában, és mára országszerte 13 áruházzal van jelen. Létrehozásakor annak a koncepciónak az alapján indultak el, hogy egy olyan áruházat alakítsanak ki, amelyben minden megtalálható, ami az építkezéshez, barkácsoláshoz, kertészkedéshez és a lakás dekorációjához szükséges.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: