2009-02-27 15:28:17• hírek • Szatmar.ro

Megmenekülhet a Honda

A hírek szerint Ross Brawn menti meg a csapatot, mely BrackleyF1 néven szerepel majd.

Néhány nappal azt követően, hogy az egykori Honda csapat reménytelen helyzetéről cikkezett a világsajtó, most úgy tűnik, mégiscsak van fény az alagút végén, és indul az istálló az idei sorozatban.

Decemberben jelentette be a Honda, hogy a gazdasági válság miatt kiszáll a Forma1-ből, azóta próbáltak befektetőt találni az elárvult csapathoz, és amikor már-már reménytelennek tűnt a dolog, változott a helyzet. Az f1-live.com honlap hírei szerint az istállót a korábbi csapatfőnök, Ross Brawn és a köré csoportosuló gazdasági csoport mentené meg, amely hajlandó 134 millió eurót befektetni.

Az istálló BrackleyF1 néven indul majd, mivel ebben a 13.000-es Northamptonshire grófságban található városban van a gyár. Mindenképpen érdekes az a hír, mely szerint a Honda továbbá is támogatná az istállót, sőt, a világválság elmúlásával akár vissza is vásárolná azt.

Bár még nem mutatták be, de az autójuk már elkészült, és Jenson Button a jövő héten tesztelheti. Azt sem lehet tudni egyelőre, hogy ki lesz a brit társa, a jelöltek között a tavalyi pilóta, Rubens Barrichello és a fiatal Bruno Senna található.

A Honda BrackleyF1 néven indulhat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: