2013-07-18 00:35:41• hírek • MTI

Már az első meccs után véget érhet a győri BL-álom

Győri ETO FC hazai környezetben 2-0-ás vereséget szenvedett az izraeli Maccabi Tel-Aviv együttesétől a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójának szerdai, első mérkőzésén. A jövő keddi visszavágót így rendkívül nehéz helyzetből várhatja Pintér Attila együttese.

Nagy lendülettel kezdett a korábbi Videoton-edző, a Paulo Sousa által irányított vendég alakulat, amely az első tíz percben szinte egykapuzott, ugyanakkor igazi ziccerig nem jutott. A kezdeti rohamok elhárítását követően a Győr fokozatosan magára talált, Strestík a 13. percben gólt is szerzett, de a játékvezető les miatt jogosan érvénytelenítette a találatot. Ezután kiegyenlített küzdelmet vívott a két csapat, a kapuk azonban nem forogtak veszélyben.

A fordulást követően gyengébb lett a találkozó színvonala, a Győr nem tudott helyzetbe kerülni, igaz, a Maccabinak is csak egy nagy lehetősége volt az első negyedórában. A vezetőedzőjét, Pintér Attilát eltiltás miatt nélkülöző Győr gyengén futballozott, mindössze egyetlen kapura lövése volt.

A 76. percben aztán megérdemelten szerzett vezetést az izraeli csapat, Jicaki volt eredményes egy beadás után. A hajrában is csak a vendégek veszélyeztettek, Kamenár védéseivel egészen a 94. percig tartotta a lelket a győriekben, ekkor azonban Alberman lövésével szemben már ő is tehetetlennek bizonyult, ezzel pedig a továbbjutást illetően nagy előnybe került az izraeli csapat.

Eredmény:

BL-selejtező, 2. forduló, első mérkőzés:
Győri ETO FC-Maccabi Tel-Aviv 0-2
gólszerzők: Jicaki (76.), Alberman (94.)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: