2007-08-27 05:39:09• hírek • Szatmar.ro

Sporttörténelmi siker!

mikola_-_beszterce_008kkkkkkkkkkkkkKiütéses győzelemmel mutatkozott be a Mikolai Turul a III. Ligában.

Sporttörténelmi pillanatokat élhetett át szombat délután az a több, mint 800 szurkóló, akik kilátogatott a Mikolai Turul – Bsztercei Gloria II harmadosztályú mérkőzésre. A csapat ugyanis 62 éves történelme során először játszhatott harmadosztályú találkozót. S nem is akárhogyan...

mikola_-_beszterce_008

 

Sorin Petric edző legénysége bátran kezdte a találkozót, s már a 6. percben megszerezték a vezetést Danila révén. A lendület kitartott a második játékrészre is, s a 60. percre már 3-0-t mutatott az eredményjelző (Tuturas és Matei voltak eredményesek). A végére még egy kapufára is futott az újonc mikolaiak erejéből, ám az eredmény már nem változott. Mikolai Turul: Coman – Tripon, Sándor, Toma, Bodea, Ţuţuraş (85. Negrean), Iuhas R., Puţi (86. Stef), Solomeş, Cosma (58. Matei), Dănilă (79. M. Mare.).

Dobos István polgármester, az FC Turul elnöke a Szatmár.ro-nak elmondta: „Mérhetetlenül boldog vagyok, bebizonyította a csapat, hogy nem véletlenül harcoltuk ki a III. Ligába jutást. Amennyiben az anyagi helyzetünk stabilizálódik, biztos, hogy nem lesznek kiesési gondjaink!”

Ugyancsak a III. Liga 6. csoportjában a Régeni Avantul 1-0 arányban legyőzte a Szatmárnémeti Somesult. Az Olimpia kedden játszik a Marosvásárhelyi Gaz Metan otthonában.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: