2014-01-24 17:22:14• hírek • Szatmár.ro

Brassóban játszanak a lányok, pihennek a fiúk

A VSK kosárlabdázói idegenben játszanak, a kézilabdázók ellenfele visszalépett a bajnokságból.

A női kosárlabdabajnokság alapszakaszának visszavágó körének második meccsét játssza szombaton 16.30-tól Brassóban a VSK kosárlabdacsapata. A keretben sok a sérült, de Éles Péter vezetőedző kijelentette: bár a körülmények nem kedveznek a VSK-nak, egy jó meccset szeretnének játszani és megpróbálják megszerezni a győzelmet is.

A Brassóval az idei bajnokságban már találkozott a szatmári alakulat, akkor hazai pályán 62:53 arányban győzték le a Cenk-alattiakat. Jelenleg Szatmárnémeti a bajnoki tabella hatodik helyén áll, az ellenfél egy pont lemaradással a hetedik.

A hétvégén folytatódik a második ligás kézilabda-bajnokság is, ám a VSK kézilabdacsapata nem fog játszani, ugyanis ellenfele, a Nagybányai Extrem visszalépett a bajnokságból. A VSK vezetőségét is meglepte ez a döntés, ám nincs mit tenniük, várják a következő fordulót. Az pedig csütörtökön 17 órától lesz, a szatmáriak hazai pályán fogadják a Segesvári CCS együttesét. A szatmári győzelem nagyjából borítékolható, az ellenfél a tabella utolsó helyén tanyázik...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: