2011-08-04 14:18:04• hírek • (x)

Bradu kft. - minden szolgáltatás egy helyen

Haláleset?! Temetés?! Kulturáltan, gyorsan, mindent egy helyen megoldva. A cég minőségi szolgáltatásokat biztosít a lehető legalacsonyabb árakon.

A Bradu kft.-t az ország egyik legnagyobb kellék és dekoráció gyártójaként illetve nagykereskedéseként tartják számon. A céget 1991-ben alapították, akkor a fő tevékenységük a temetkezési kellékek gyártása és forgalmazása volt.

Életünknek nem csak örömteli pillanatai vannak, hanem fájdalmasak is. Ilyen egy családtag elvesztése - egy ilyen neház pillanatban pedig a Bradu kft. segítségére hagyatkozhatunk, hiszen a temetkezési szolgáltatások legbővebb palettájával várja a gyászolókat nagykereskedelmi áron.
A szeretett családtagunk elköltözése mindig váratlanul ér, bárkiről is legyen is szó. Ezert nagyon fontos, hogy e szomorú percekben gyors és helyes döntéseket hozzunk.

Haláleset történt a családban, mit tegyek?

Ha a kórházban hunyt el:

Egyik napról a másikra kiállítják a halotti bizonyítványt. A hozzátartozók azon az osztályon kapják meg az okmányokat, ahol a beteg életét vesztette. Reggel 9 órától lehet a szükséges dokumentumokat kiváltani, majd ezt követően a patológiára kell menni a további ügyintézés céljából. Ajánlatos már ekkor magunkkal vinni az elhunyt ruháját, azt, amelyikben végső útjára szeretnénk kísérni szeretett családtagunkat.

Ha otthon hunyt el:

Az első teendő ilyenkor, hogy értesítsük a családi orvost, aki megállapítja a halált és kiadja a halotti bizonyítványt. (Abban az esetben, ha valaki nem természetes halállal hal meg, pl. gyilkosság, öngyilkosság, baleset stb. - a rendőrséget kell értesíteni)

A halálesetet be kell jelenteni a városházán is, ami Szatmárnémetiben az Október 25.-e tér 1 szám alatt található. A Polgármesteri Hivatallal szemben, a Generali Biztosító melletti okmányirodában adják ki a végleges Elhalálozási Bizonyítványt. Nyitvatartás 8-16 óra között, ezt érdemes figyelembe venni! A következő lépésben a temetés időpontját kell leegyeztetni, az egyházi vezetőkkel, pappal, lelkipásztorral. Majd be kell fizetni a temetkezési díjat annál a temető-gondnokságnál, ahová szeretnénk eltemetni családtagunkat.

Koporsók nagy választékban, termelői áron a Bradu kft-tő.

Koporsók nagy választékban, termelői áron a Bradu kft-től.

A következő lépésben keressük fel a Bradu kft-t. A cég székhelye Szatmárnémetiben, a Paltinis utca 12 szám alatt található, ügyfeleiket hétfőtől péntekig 7 és 17 óra között, szombaton pedig 9 és 14 óra között várják. Telefonos elérhetőségeik: 0261768371, 0361809809, 0745849985 és 0743171616, haláleset esetén 0-24 óra között hívhatók. E-mail: office@bradu.ro,
internetes honlapjuk címe pedig www.bradu.ro.

De miért pont a Bradu kft.?


Azért, mert a cégnél minden temetkezési kellék megtalálható egy helyen, amire ilyenkor szükség lehet, a koporsótól egészen a gyászzsebkendőig. Koszorútól egészen a sírkőig minden amire szükség lehet, hogy a legrövidebb időn belül a tisztességesebben, méltósággal előkészítsük családtagunkat az utolsó útjára, temetésére.
A cég speciális temetkezési autóval rendelkezik és megfelelő csapattal, aki szeretett elhunytunkat előkészíti a temetésre. Mindezt nagykereskedési áron biztosítják ügyfeleiknek. A Bradu kft. az egyetlen cég Szatmár megyében, melynek alkalmazottjai külön kérésre, bármelyik temetőben fekete-fehér öltönyben temetik el családtagunkat.

A Bradunál fontos szempont, hogy ügyfelük ne rója akár napokig a város utcáit, hogy az összes elintéznivalót elvégezze. A cég székhelyén segítséget kap bármilyen témakörben hogy leggyorsabban, legolcsóbban meg tudja szervezni a temetést.

 


A cég szolgáltatásai közé tartozik továbbá az elhunyt fürdetése, sminkelése, felöltöztetése és szállítása a kápolnába, ravatalra - a gyászolók által megadott időpontra. Tapasztalattal rendelkeznek külföldön elhunytak hazaszállításában vagy akar hamvasztásos temetés megszervezéseben is. A szolgáltatások között szerepel továbbá a koszorúk kiszállítása is, a szertartás megkezdése előtt egy fél órával, így a virágok frissek lesznek az egész szertartás alatt, akár a nyári kánikula ellenére is.

A temetést követően segítenek a temetkezési segély igénylésében, hiszen minden nyugdíjas családja jogosult erre. A temetkezési segélyt a nyugdíjosztályon lehet igényelni, ami a Bulevardul Vasile Lucaciu utcán van Szatmárnémetiben. Nyitvatartas 8-16 óra között. Az ilyenkor szükséges adatok: halotti bizonyítvány, utolsó nyugdíjszelveny, számla amivel megvásárolták a koporsót, személyi és keresztlevél másolat attól, aki igényli a segélyt. Női személy esetében csatolni kell a másolatot a házassági bizonylatról is.


Koporsók nagy választékban, termelői áron a Bradu kft-től.

A temetést követően is jó segítség a Bradu kft., hiszen sírfelújítás, sírkőkészítésben és feliratozásban is otthon vannak - a feliratokat akár 24 karátos arany-betűkkel is el tudják készíteni, ami mostanság igen divatos. Bármilyen formájú sírkövet 30 színben tudunk biztostani ügyfeleik kérésére. A továbbiakban pedig - például Halottak napjára - is érdemes a Bradut keresni, mert mécseseket, koszorúkat, gyertyákat nagykereskedelmi áron lehet tőlük megvásárolni. Bradu kft. - ahol a jó minőség és a jó ár találkozik.

A cég termékeit a www.bradu.ro honlapon meg lehet nézni és megrendelni online, ingyenes házhozszállítással Szatmárnémeti egész területén.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: