2013-12-09 09:16:53• hírek • Blikk.hu

Bozsek kiszáll a Barátok köztből is

A Barátok köztnek is búcsút int Bozsek Márk.  A fiatal színész a tehetségkutató közepén saját akaratából feladta a versenyt, és immár arra készül, hogy a televíziós karrierjét is sutba dobja.

Mivel a sorozat készítői három hónapra előre dolgoznak, attól nem kell tartaniuk a tévénézőknek, hogy már holnaptól sem lehet lehet látni a Fekete Szabit alakító Bozseket, de ha lejár a szerződése, nem fogja azt meghosszabbítani.

Bozsek elismerte, hogy a sorozat producerével, Kalamár Tamással gyakran beszélgetnek arról, mennyire megviselték az utóbbi hónapok, sőt Márk azt sem tagadja főnökének, hogy bizony más jellegű tervei is vannak a jövőre nézve, lévén nem csak a show-bizniszben tudja elképzelni önmagát.

- Való igaz, többször gondolkoztam már azon, hogy külföldön folytassam az életemet. Szeretek világot látni, és mivel a családommal hosszasan éltem Portugáliában, nem is félek attól, hogy valahol máshol kezdjek új életet - mondta a Bozsek, aki korábban már egyszer Anglia felé vette az irányt. Az év elején, amikor karaktere éppen Japánban próbált szerencsét, és ezért hosszú hónapokig kénytelenek voltak nélkülözni őt a nézők, Márk azt tervezgette, hogy Angliába költözik a szüleivel. Vagyis nem először fordul meg a fejében, hogy kiszáll a sorozatból.

- Nehezen szakadok el a családomtól, és amikor ők kitalálták, hogy kiköltöznek, akkor én is szerettem volna velük menni, de végül mégsem így lett. Ők jelenleg is kétlaki életet élnek, de azért viszonylag gyakran tudunk találkozni - tette hozzá Márk, aki a végső döntést még nem hozta meg, ám a jelek szerint ez tényleg csak idő kérdése.

A sorozat producere, Kalamár Tamás elárulta, Márkot egyelőre szerződés köti a Barátok közthöz, de nem lepődne meg, ha a lejártával máshol építene karriert.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: