2012-12-04 10:56:20• hírek • (x)

Bővült a Mechanikus autószervíz szolgáltatásainak palettája

A Mechanikusnál már a téli gumit is felteszik az autódra! Ne várj tovább, közeleg a hideg idő.

A szatmárnémeti autósok között az egyik legnépszerűbb a Mechanikus szerviz, hiszen itt gyorsan gyógyulnak a beteg dízel vagy benzines motorok, újra életet lehelnek az autós klímaberendezésekbe, a további szolgáltatásokat pedig hosszan sorolhatnánk. A szerviz vezetője azonban nem elégedett meg ennyivel: az elmúlt hetekben több ágban is bővítették felszereltségüket, ezzel színesebbé téve a szolgáltatások palettáját. Az új lehetőségek közül most talán a legfontosabb a nemrég beindított gumiszerviz, ahol percek alatt lecserélik autód nyári gumijait télire.

A téli útviszonyoknak megfelelő autógumi használata ma ugyanis már nem csak luxus, hanem a biztonságos téli közlekedés alapfeltétele. Ráadásul a rendőrség is komoly figyelmet fordít az ellenőrzésre akkor, amikor havasak, csúszósak az utak, akik pedig ilyenkor is nyári gumival közlekednek nem csak saját és autós társaik életét, hanem egy jókora büntetést is kockáztatnak.

A Mechanikus szakemberei az autógumik gyors cseréje mellett profik a kerekek centrálásában és a futómű beállításában is. Érdemes a már meglévő téli kerekeket felszerelés előtt újra kicentráltatni. A gumik időbeni kopása miatt és az utak által okozott behatás miatt a kerekeket időközönként újra ki kell centráltatni, mert ha verni kezd a kerék ami érezhető a kormányon is, károsítja a gumiszilenteket (buksákat) és a kerékcsapágyakat is.
Miután új gumikat szereltetünk fel autónkra vagy a már meglévő téli gumikat, nagyon javasolt a futóműbeállítás ellenőrzése is nehogy a felszerelt gumik majd kopni kezdjenek és emiatt másikat kelljen majd vásárolni.



Mindezt modern technikai felszereltséggel és nagy odafigyeléssel végzik, hogy az autósnak minden pillanatban élmény legyen a vezetés. A hideg időszak beálltával ellenőrzik a hűtőfolyadék fagyáspontját is nehogy a mínuszok kellemetlen meglepetést okozzanak, az akkumulátor állapotát, hogy autónk ne hagyjon cserben mikor indulnia kellene, és a fékfolyadék
forráspontját hogy megfelel e még az előírt paramétereknek.

Ha most vásárolsz téli gumit a Mechanikusnál a futóműbeállításból 50%-os kedvezményben részesülsz!

Keresd fel a Mechanikus szatmárnémeti székhelyét hétfőtől péntekig 8.30 és 17 óra, szombaton 8:30 és 13.00 között az Avram Iancu utca 29 szám alatt, telefonon, a  0261 806206-os telefonszámon, vagy e-mailen a mechanikus@aw.ro e-mailcímen. A szolgáltatásokról és éppen futó akciókról informálódni lehet a www.mechanikus.aw.ro honlapon is. A Mechanikus elérhető a Facebookon is.

Mechanikus szervíz

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: