2008-12-01 14:39:36• hírek • Parajdi Andrea

Bővebb tartalom, több száz fotó

Megújult formában, a korábbinál bővebb tartalommal, friss hírekkel várja a látogatókat, a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának honlapja.

A Harag György Társulat honlapjának elsődleges célja, hogy minél több információval és friss hírrel szolgáljon a színházi élet kedvelőinek.

Mivel a társulat előző weboldalának működtetését egy külföldi személy vállalta fel, nehezebb volt megőrizni az aktualitás folyamatosságát, azonban most már helyben történik a frissítés. Stier Pétertől, az Északi Színház igazgatójától megtudtuk, Kovács Eszter a társulat irodalmi titkára, nagy energiát fektetett a honlap új arculatának elkészítésébe, és tartalmának kibővítésébe.

A modern dizájnnal kialakított honlapon megtalálható a Harag György Társulat műsorterve, böngészni lehet a több száz fotóval feltöltött képgalériában, fellelhető a társulat támogatóinak listája, illetve a társulat tagjainak névsora. A Harag György Társulat színi előadásainak listája, egészen hat évre visszamenőleg elérhető, továbbá az oldalon lévő történelmi visszatekintő révén, a szatmári színházi élet kezdetének alapja is megismerhető. A tartalmat ezen kívül egy vendégkönyv is színesíti, amely minden olvasónak lehetőséget ad, hogy kinyilvánítsa pozitív, vagy akár negatív irányú észrevételét.

A folyamatos bővítés alatt álló www.haragtarsulat.ro weboldal minden érdeklődőt szeretettel vár.

Megújult az Északi Színház Harag György Társulatának honlapja.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: