2008-11-20 15:31:21• hírek • Szatmar.ro

Bourdais és Barrichello tovább izgulhat

A francia és a brazil pilótának továbbra sincs szerződése a következő idényre.

Bár a Forma1 versenysorozata több mint két hete véget ért, Sebastien Bourdais, Rubens Barrichello és szurkolóik továbbra is izgulhatnak, a két pilótának ugyanis továbbra sincs szerződése a következő szezonra.

 

Ami Bourdaist illeti, a négyszeres ChampCar-bajnok az idén négy pontot szerzett debütáló szezonjában, ami önmagában nem rossz teljesítmény, ám pechére csapattársa, Sebastian Vettel remekelt. A német azonban a Red Bullhoz szerződött, így a Toro Rosso csapatánál mindkét hely kiadó. Az olaszok a napokban Sebastien Buemit és Takuma Szatót is tesztelik, bár Bourdais mindkettejüknél jobb időket ment. Ám a francia pilóta szerint a következő évben az ülhet majd a faenzai istálló autóiba, aki szponzorai által több pénzt tud hozni a csapat számára. Már pedig, saját bevallása szerint, ebben a tekintetben ő áll a legrosszabbul.

Ami a korelnök Rubens Barrichellót illeti, a Honda is gőzerővel tesztel Bruno Sennával és Luca di Grassival. Bennfentesek szerint a veterán brazilnak elég rosszak az esélyei, mivel a Honda már letette a voksát Ayrton Senna unokaöccse mellett.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: