2014-04-25 14:27:35• hírek • Szatmár.ro

Bounce táncverseny szombaton

A nemzetközi hip-hop és break táncversenyen két magyarországi és egy hazai zsűritag pontozza majd a táncosokat.

A hétvégén tartják a szatmáriak által már megszokott és sokak esetében nagyon várt nemzetközi hip-hop és break táncversenyt, a Bounce-t. Hatodik alkalommal kerül sor a megmérettetésre, amelyre az elmúlt években Románia és Magyarország több pontjáról érkeztek táncosok.

Az idei Bounce-ra Nagyváradról, Aradról, Besztercéről, Bukarestből, Margitáról, Értartáról, Kolozsvárról, Érkörtvélyesről és a magyarországi Mátészalkáról is érkeznek táncosok. Természetesen jelen lesznek a szatmári street-dancesek és b-boyok is.

A résztvevők hip-hop táncosok szólóban és duóban lépnek majd fel, illetve külön kategóriában versenyeznek a tánc-csapatok is. A breaktáncosok is külön kategóriában mutatják meg tehetségüket. A produkciókat két magyarországi és egy romániai táncos pontozza majd - Gyöngyösi Mariann a Harmonia Dance Stylers képviseletében, Mika Péter az Eastsiders Crew tagja, illetve Pirvulet Mihai a Trouble Crew tagja.

A szombati Bounce 2014 verseny helyszíne a Szakszervezetek Művelődési Háza lesz, kezdési időpont 14 óra. A nézők és érdeklődők számára egy belépőjegy 12 lejbe fog kerülni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: