2012-02-29 11:14:04• hírek • Póti Orsolya

Bounce: nemzetközi hip-hop táncverseny

Hip-hop táncversenyre kerül sor március 3-án a Szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házában. A rendezvényre közel tizenöt csapat érkezik Románia és Magyarország különböző megyéiből.

A „Step Up", „Wild Style" és a „Beat Steet" filmek rajongói nem hagyhatják ki azt a napot, amikor minden a hip-hopról szól. A szatmárnémeti Crazy Dancers Táncklub a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ közreműködésével immár negyedik alkalommal szervezi meg a Bounce elnevezésű hip-hop táncversenyt, mely az évek során nemzetközivé nőtte ki magát.

A idei verseny színvonalát az is emeli, hogy a zsűrit nemzetközileg elismert táncoktatók, koreográfusok képezik. A zsűri tagja lesz Kőhalmi András „Kiddy" táncoktató, a szombathelyi old school b-boy, a magyarországi b-boying kultúra egyik jeles képviselője, Szederkény Zsolt, aki több mint tíz éve foglalkozik hip-hop oktatással Székesfehérváron és Budapesten, valamint Paul Gheorghe, a bukaresti Trouble Crew tánciskola koreográfusa.

A verseny idén is több kategóriában zajlik: 15 órától nyitják meg a 7 év alatti gyerekek, majd a 7-11 év, a 12-17 év közötti és a 18 év feletti fellépők bemutatóira kerül sor. A versenyt díjkiosztó gála követi, amelyen eldől, hogy melyik lesz az idei év nyertes tánccsoportja.


A versenyre közel 15 tánccsoport jelentkezett és 200 táncos érkezik olyan városokból, mint Nagyvárad, Margita, Kolozsvár, Bukarest, Érmihályfalva, Botosani, Bákó, Szatmárnémeti, Sárközújlak és Nyíregyháza.

„Harmadik alkalommal támogatjuk a szatmári Crazy Dancerst, ugyanis jó érzés számunkra olyan lelkes fiatalokkal dolgozni mint a táncklub tagjai. Városunkat idén Marincas Marius, Osan Cristian, Tertan Iulian, Terk Sadi és természetesen a Crazy Dancers Club tagjai képviselik." - mondta el Maria Magdalena Matei, a G.M. Zamfirescu sajtóreferense.

A jó hangulatról a nagyváradi MC Lennon Cosma és Dj Fany gondokodnak. Egy belépőjegy ára 12 lej. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: