2018-03-22 10:49:03• hírek • Szatmár.ro

Botrányos lányverekedés egy nagykárolyi iskolában

Kényes eset történt néhány napja Nagykárolyban:  fiatal lányok estek egymásnak a tanteremben. A nagykárolyi Iuliu Maniu Szakközépiskola két diákja került összetűzésbe egymással annyira, hogy a dolgok a tettlegességig fajultak.

Az eset március 20-án, kedden délelőtt történt. Egy osztályteremben két lány verekedett össze. Egyikőjük a padok közé zuhant, miközben védekezni próbált. A diákok osztálytársaik szeme láttára kezdték el ütni-vágni egymást, a dulakodásnak végül az egyik fiú próbált meg véget vetni, de nem járt sikerrel. 


A lány, aki a padok közé döntötte osztálytársát, dühében megragadott egy padot, és azzal kényszerítette meghátrálásra diáktársát. Szerencsére sikerült megfékezni a lányokat, ezzel megelőzve a még nagyobb bajt és az esetleges sérüléseket.


A történtekkel kapcsolatban kérdésünkre az iskola igazgatója elmondta, hogy egy kilencedikes, illetve egy tizedikes diáklány került összetűzésbe. A két lány közötti vita eredetileg március 19-én, hétfőn kezdődött az iskola közelében található bárban, majd másnap reggel a két vidékről bejáró lány 7:00 és 7:30 óra között újra egymásnak esett az iskola falain belül.


A fiatalabb lány, aki a verést kapta nem szólt sem az osztályfőnökének, sem az iskola vezetőségének, mert megfenyegették, hogy akkor még jobban elverik. A tizedikes lány, aki nevelőszülőknél él, kedd délután már nem is ment haza, nevelőszülei bejelentették az eltűnését, csak március 22-én, csütörtökön került elő.


Az iskola vezetősége értesítette a rendőrséget és belső vizsgálatot indítanak az ügyben. Péntek délelőtt összeül a szülői bizottság, hogy eldöntsék milyen büntetést kap a két diáklány. Mivel a 10 osztály elvégzése kötelező, kicsapni nem tudják őket az iskolából, így valószínűleg a magaviseleti jegyük levonásával büntetik majd őket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: