2007-04-17 18:41:39• hírek • István Löchli

Botrányos csók

 Miután megcsókolt egy indiai színésznőt, komoly pácba került Richard Gere.

Számos indiai nagyvárosban elégették Richard Gere képmásait, miután egy AIDS-rendezvényen hátradöntötte és többször arcon csókolta Shilpa Shetty indiai színésznőt.

Az Új-Delhiben történt esetet megörökítő fényképek másnapra uralták a helyi újságok címoldalait – a felháborodás oka, hogy az országban a szex és a nyilvános érintkezés tabunak számít. Mumbai városában a Shiv Sena nevű jobboldali hindu csoport a két színész képmásaiból rakott máglyát, míg más településeken, így Varanasiban, a hinduizmus legszentebb helyén a tömeg „Vesszen Shilpa Shetty!” rigmusokkal vonult az utcára.

A rendezvény egyébként az indiai kamionosok körében nagy számban előforduló AIDS-járványról szólt. A közönség előtt Gere először megcsókolta a kuncogó Shetty kezét, majd mindkét arcát, aztán átkarolta, hátradöntötte és újra megcsókolta az arcát.„Ez már egy kicsit sok” – mondta Shetty az ölelés után. A színésznő tegnap megpróbálta lecsillapítani a felháborodást: „Értem, hogy ez az ő kultúrája, nem a miénk. De azért ez nem volt olyan nagy dolog, pláne nem obszcén, ami miatt ennyire érzékenyen kellene reagálni.”

Az Indiában jól ismert Shetty akkor vált nemzetközi sztárrá, amikor a brit valóságshowban, a Hírességek Nagy Testvérében szerepelt. A műsor azért kapott nagy figyelmet, mert a színésznő egyik lakótársa rasszista megjegyzésekkel illette őt – ennek aztán az lett a vége, hogy Shetty megnyerte a showt.

danubius.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: