2009-02-12 18:02:30• hírek • Szatmár.ro

Botrány a tanácsülésen

Hazugnak nevezte több alkalommal is Szabó Elek polgármestert volt polgármesterjelölt-ellenfele.

Továbbra sincs béke Egriben: a helyi tanács tegnapi ülésén a döntéshozatalok nagy részét heves, személyeskedésekkel tűzdelt viták előzték meg. A nézeteltérés olyannyira elfajult, hogy Dolhai Endre volt polgármesterjelölt hazugnak, szószegőnek nevezte Szabó Eleket.

Az elöljáró és a tanácsos becsületsértési perrel is megfenyegették egymást az ülésen. Az egyik vitás téma a tűzoltó-egyesület körüli helyzet volt, ahová - mint az nemrég kiderült - a polgármester egy futballistát is alkalmazott, azért, mert nem tudta másképp kifizetni neki a focicsapattal való foglalkozást.

Az ő munkaszerződését most a tanácsosok elégedetlenkedése után felbontják. Az éjjeliőrökkel is gond van - derült ki a Dolhai által elmondottakból. Az RMDSZ-es döntéshozó azt állítja, több olyan videofelvétel van a birtokában, amelyen az őrök a kocsmában ülnek, ahelyett, hogy az utcákat járnák. A tegnapi tanácsülést különben az elégedetlenkedők kérésére webkamerával rögzítették, hogy bármikor visszanézhető lehessen. Egy új testületi tagot is beiktattak, Kallós István személyében.

Egri község tanácsa, egyelőre még békés hangulatban.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: