2006-06-01 11:17:24• hírek • Szatmár.ro

Botrány a pesti Guns N' Roses koncerten

Több rajongó is visszaváltotta jegyét a tegnap esti Guns N`Roses koncert előtt.

Feháborodott rajongók tömege váltotta vissza 8-14 ezer forintos jegyeit, amikor a Guns N' Roses együttes órákon át váratta a közönséget. Nyolc helyett végül kicsivel éjfél előtt lépett színpadra a csapat.

A dugig telt Papp László Budapest Sportaréna füttykoncerttől és dühös rajongók szitkozódásától volt hangos tegnap este. Axl Rose és csapata ugyanis fittyet hányt a hazánkban várva-várt koncert kezdési időpontjára.

A szervezők szinte a hajukat tépték idegességükben, mert tízpercenként más információt kaptak arról, hogy éppen hol tartózkodik az együttes, és mikor érkezik meg. Eredetileg délután négykor kellett volna Axl-éknek landolniuk a Ferihegyi Repülőtéren, de mint utóbb kiderült, akkor még Milánóban fel sem szálltak a gépre. Csak este nyolckor indultak el Olaszországból... A koncert helyszínén azonban elkezdték beengedni a rajongókat. Többször bemondták, hogy a tervezett kilencórás kezdés csúszni fog. Azt azonban senki nem gondolta, hogy közel három órát.

A türelmetlen közönség békésebb tagjai a büfékben söröztek, és várták kedvencüket, de az indulatosabbak kezdetben füttykoncertet adtak, és hangosan káromkodtak, majd visszaváltották a 8-14 ezer forintos jegyeiket. A helyszínre rendőröket is vezényeltek, hogy a dühös tömeg nehogy nagy botrányt okozzon, de szerencsére az ő beavatkozásukra nem volt szükség.

(Blikk híre alapján ma.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: