2010-10-25 10:24:05• hírek • Blikk

Botrány a Megasztárban

Üvöltözve, kemény szavakat egymás fejéhez vágva veszett össze Patai Anna (11), Lakatos Yvette (16) és Kökény Attila (35) családja a közönséget koordináló stábtagokkal a péntek esti adás előtt alig pár perccel.

A szervezők szerint a rokonok több helyet foglaltak el, mint amennyire jogosultak, a családtagok azonban nem tágítottak. A stúdió nagyságához mérten kevés ülőhelyre ugyanis versenyzőnként csupán egy hozzátartozó ülhet, az, akit a kamera mutat, erről a tényről egyébként a hozzátartozókat is értesítették. A többiek persze szintén bemehetnek szurkolni, de nekik csak állóhelyet tudnak biztosítani a stúdióban. Ennek ellenére rendszeresen előfordul, hogy többen ülnek ott a megengedettnél, ebből adódott a botrány pénteken is.

Felháborítónak tartom, hogy nem ülhet le a családunk, mert a TV2-s főmuftiknak kellenek a helyek. Az én gyerekeimnek pedig állniuk kell, pedig azért vannak itt, hogy drukkoljanak Annának! És ha mégis sikerül leülnie a feleségemnek és nekem is, akkor valamelyikünket ki akarják tenni - dühöngött Patai Zoltán, aki nem volt hajlandó eleget tenni a felszólításnak, és ülve maradt. Ekkor már a biztonsági őrök is közbeléptek, hogy eligazítsák a családtagokat, akik addigra már dühödt tömegként próbálták megvédeni az igazukat és a helyüket.

Kökény Attila fe­lesége, Aranka is bekapcsolódott a vitába, aki először hozta magával gyereküket, a négyéves Lalikát, és érthető módon, nem akart állni. Lakatos Yvette édesanyja is azzal érvelt, hogy az énekeslány kishúga az egyik leghangosabb szurkolója Yvette-nek, miért nem tudnak neki helyet biztosítani?!

A folytatást olvassa el a Blikk.hu-n.


Üvöltöztek a családtagok a stábtagokkal
Üvöltöztek a családtagok a stábtagokkal


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: