2007-09-03 21:31:57• hírek • Szatmár.ro

Botrány a Lohan család körül!

nlindseylohan3Lindsay Lohan élete cseppet sem botrányoktól mentes: alkohol, drog, elvonókúra, börtön.

Ha nem ő csinál valamit, akkor a családja. A napokban került nyilvánosságra egy interjú, amiben Michael Lohan, Lindsay apja kitálal. Támadása célpontja Dina, Lindsay anyja, aki Michael véleménye szerint összevissza hazudik, a rendőrségnek, a bíróságnak és a nyilvánosságnak egész mást mond, mint ami a színfalak mögött zajlik.

Ráadásul nem hagyja, hogy Michael találkozzon saját gyerekeivel, pedig ő a válóper során mindössze ennyit akart elérni. Az apa szerint Dinával van a legnagyobb probléma, hiszen bizonyítéka van rá, hogy a nő drogozik, és részeges, erőszakos, degenerált barátja állandóan ott sündörög gyerekei körül. Nem is csoda, ha Lindsay most is drogozik az elvonókúra alatt. Ráadásul Dina, Lindsay menedzsereként lánya fizetéséből minden évben jelentős összeget zsebel be, ami nem éppen egy anyához méltó dolog.

Michael szerint sokat elárul egy emberről a családja. Míg állítása szerint Dina családja tele van csalókkal, az ő családjában rengeteg a sikeres üzletember. Hát, ha a családja alapján ítéli meg az ember a másikat, akkor a botrányos szülők után mit mondhatunk Lindsay-ről? A szülei folyamatosan egymásra mutogatnak, mindkettő a másikat okolja a Lindsay félresiklott, drogos életéért.

Ki tudja igazak-e Michael állításai, az éremnek mindig két oldala van... Az biztos, hogy az ő életében sincs hiány autóbalesetből vagy alkoholból.

Család ide vagy oda, Lindsay mindenesetre rendületlenül forgatja filmjeit, most például megnézhetjük az Anya, lánya, unokája című filmet, ahol Rachel (Lindsay Lohan - Bajos csajok) egy igazi lázadó tinédzser és hisztikirálynő: iszik, bulizik, káromkodik. Amikor a lány autóbalesetet okoz, alkoholista anyja, Lilly (Felicity Huffman - Született feleségek) számára végleg betelik a pohár. Mivel nem tudja kihez adni az izgága és lobbanékony lányt, Lilly kénytelen visszatérni arra a helyre, ahova a legkevésbé sem vágyott: édesanyja Idaho-i farmjára.

Így kerül Rachel egy csendes mormon faluba nagyanyjához, Georgia-hoz (Jane Fonda - Klute, Kína-szindróma), aki nem az a tipikus aranyos nagyi. Ő szigorú szabályok szerint él. Számára Isten az első, ezután következik a munka. Meg is gyűlik a baja nagyszájú unokájával. Rachel egy pillanat alatt felrázza az álmos kisvárost, és ahogy telik az idő, Georgia is kezdi megérteni, honnan ered a fiatal lányban oly' erősen munkáló düh. Szörnyű családi titokra derül fény, melynek hatására még Lilly is visszatér a kisvárosba, hogy meggyőződjön róla, igaz-e a dolog. A három generációt képviselő nők számára itt a megfelelő alkalom arra, hogy rendezzék vitás dolgaikat, és hogy megpróbálják megérteni a másikat.

Garry Marshall, olyan nagysikerű komédiák rendezője, mint a Micsoda nő!, az Oltári nő és a Neveletlen hercegnő, ezúttal egy komolyabb hangvételű, érzékeny filmet tett le az asztalra, amely minden generáció számára tartogat meglepetéseket.

ma.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: