2007-03-01 23:15:45• hírek • Szatmár.ro

Botrány Hollywoodban!

 Ben Affleck és Bruce Willis szexuális szokásaira is fény derül egy holnap megjelenő könyvben.

Hatalmas botrány készül kitörni az álomgyárban! Egy közismert, exkluzív hollywoodi bordélyház főnöknőjének holnap megjelenő könyve közismert, befolyásos férfiak titkolt életéről rántja le a leplet.

Ben Affleck és Bruce Willis is a bordély állandó kliensei közé tartoztak – derül ki Jody „Babydol” Gibson, Secrets of a Hollywood Super Madam című új életrajzi könyvéből, amelynek nem titkolt célja, hogy gazdag és híres emberek szexuális életét és szokásait tárgyalja ki.

A prostituált azt írja, hogy a két A-listás színész már akkor a kuncsaftjai között volt, mielőtt nyolc éve börtönbüntetésre ítélték őt.

Állítólag Bruce Willis mindjárt öt! lányt kért, az sem érdekelte, hogy néznek ki. Arra hivatkozott, hogy nincs ideje kiválasztani őket a weboldalon. Mindenesetre biztosan jól végezték a dolgukat a hölgyek, mert az este pezsgőlocsolásba, egyenesen pezsgőfürdőbe torkollott.

Affleck egy dögös-tüzes szőke lánnyal töltött egy éjszakát a „műintézményben”, a hancúrozást a fürdőkádban kezdték.

Az egyeseknek meglehetősen kellemetlen írás említi többek között  James Belushit, Naomi Campbell édesapját, Gary Busey-t, Don Simpson producert, és a Sex Pistols gitárosát, Steve Jonest is - tudósít a Danubius Online. 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: