2018-03-01 07:02:48• hírek • Blikk.hu

Botox közben derült ki Delhusa Gjon betegsége

Delhusa Gjon a ráncait szerette volna kisimíttatni, de a szépészeti beavatkozás elmaradt, és azonnal operálni kellett az énekest.

Orvosa ugyanis gyanús elváltozást vett észre Delhusa homlokán, és úgy ítélte meg, hogy nem lehet várni a műtéttel. A Nika se perimeno előadója kötéssel a fején érkezett meg az ATV székházába, hogy a vasárnap adásba kerülő Esti Frizbi felvételén egészségi kálváriá­járól meséljen.
 

– Elég hiú pasas vagyok, és a homlokomon van ez a rohadt mély ránc – magyarázta Delhusa, aki állítása szerint még soha nem végeztetett magán semmilyen szépészeti beavatkozást, ám azt tudta, hogy mások gyakran járnak ilyen kezelésekre.
 

– Bementem az egyik kórházba a plasztikai sebészhez, és mondtam neki, hogy ezzel csináljon már valamit. Hallottam, hogy be lehet adni botoxos injekciót, amivel feltöltik, itt az ideje, hogy ezt az egyet megcsináljuk – mesélte. Mint mondja, orvosa tekintete azonnal a homlokán lévő sebre tévedt. Gjon addig úgy gondolta, az csak egy sérülés, amit korábban egy istállóban szerzett, de a plasztikai sebész szembesítette a rossz hírrel: magától nem fog begyógyulni.
 

– Azt mondta, hogy most hagyjuk ezt a ráncot, a sebbel azonban azonnal foglalkozni kell. Kitöltöttük a papírokat, rám adták a kötényt, én egyre jobban elkezdtem remegni, cidrizni, mert rettenetes félelmem van a kórháztól, orvostól, mindentől – vallotta be a zenész.
 

– Felfektettek, rám rakta­k egy lepedőt, kint volt a homlokom, összevissza beadtak injekciókat, hogy ne érezze­k semmit. Felvágták, s azt a kis zsírmirigyet kiszedték. Mondta az orvos a nővérké­nek, hogy rögtön vigyék fel szövettanra. Na, abban a pilla­nat­ban szívinfarktusom lett, most már vigyenek át innen az intenzívre – mesélte Hajdú Péternek (42) Delhusa Gjon. A vizsgálat kiderítette, hogy jóindulatú elváltozást műtöttek ki a zenész testéből, ami után Delhusa megkönnyebbült.
 

– Minden rendben volt, összeöltötték a sebet, másnap már fellépésem volt – idézte fel a műsorban Delhusa Djon.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: