2019-10-30 14:23:18• hírek • Bede Emőke

Bőséges a választék a temetői virágokból és koszorúkból

Rohamléptekkel közeledik a mindenszentek és halottak napja, melyek alkalmával rengetegen keresik fel a temetőket, hogy elhunyt szeretteik sírjára egy koszorút vagy egy mécsest helyezzenek el az emlékezés jegyében.

A felvásárlói igényekre válaszolva Szatmárnémeti piacain is szép számban jelentek meg a műanyagból vagy száraz virág felhasználásával készített koszorúk, cserepes krizantémok és a kisebb-nagyobb mécsesek. Koszorúk tekintetében a kisebb, műanyagból készült darabokat már viszonylag olcsón, 10-15 lejért be lehet szerezni, viszont a nagyobb díszekért akár 30-35 lejt, de akár többet is elkérnek. A természetes anyagokból készült koszorúk ettől mérsékelten drágábbak, viszont tapasztalataink szerint több eladó is kedvezményt biztosít azoknak, akik egyszerre több darabot is vásárolnak.


Ahogyan az lenni szokott, idén is a krizantém a legkedveltebb és a leginkább keresett virág, legyen szó cserepes vagy vágott változatról. A legkisebb méretű cserepes virágot már 8 lejért beszerezhetjük, majd evidens módon a cserép méretével nő az ár is: 10-12-15, de akár 20 lejt is adhatunk egy méretes, mutatós krizantémért. Hasonló elv érvényesül a mécseseknél is: a legkisebb, legegyszerűbb modellek mellett találunk díszesebb darabokat is, melyekért értelemszerűen már nem 2-3 lejt, hanem akár 10-20 lejt is elkérnek a kereskedők. 




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: