2013-03-15 09:59:34• hírek • Blikk.hu

Börtönre ítélték Claudiáék támadóját

Hiába tagadta bűnösségét P. Péter, aki tavaly év elején támadt rá a Széll Kálmán téren Liptai Claudiára és volt élettársára, B. Péterre, a bíróság felfüggesztett börtönre ítélte.

Nem lett volna ilyen súlyos az ítélet, csakhogy a férfi egy garázdasággal kapcsolatos ügyében született ítélet miatt próbára bocsájtás hatálya alatt állt, mikor a verekedés történt.

Mint a Blikk már megírta, Liptai és az élettársa, valamint egy négyfős társaság összevesztek azon, hogy kinek a taxija érkezett meg. A vita verekedéssé fajult. Liptai Claudia akkori kedvese, B. Péter lett az eset legnagyobb kárvallottja, eltört az orra, megrepedt az arccsontja, és egy foga is meglazult.

A bíróság csütörtökön hirdetett ítéletet a súlyos testi sértés miatt indult büntetőügyben. P. Péter védője mindent megpróbált, hogy a támadó várható büntetését enyhítse, így kérte, ne vegyék figyelembe az esetről készült videófelvételt sem. A jelenlévő újságíróknak megtiltotta, hogy kép- és hangfelvételt készítsenek.

- A DVD-n több helyen jól látható módon megjelennek, majd hirtelen eltűnnek alakok, ami arra utal, hogy a felvételt megvágták - fejtette ki az ügyvédnő a csütörtöki tárgyalási napon.

Előbb azt kérte, ne kerüljön a bizonyítékok közé a felvétel, majd azt, hogy a rajta szereplő biztonsági őrt hallgassa meg a bíróság. Ezt a kérést a bírónő némileg ellentmondásosnak ítélte, minden esetre úgy határozott, van éppen elég bizonyíték P. Péter ellen a felvétel nélkül is, a biztonsági őr meghallgatását azonban éppen a bizonyíték ejtése miatt nem rendelte el.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: