2013-10-24 01:47:41• hírek • Blikk.hu

Neje miatt kerül új börtönbe Damu

Hétfőtől sanyarúbb körülmények között tölti el a büntetéséből még hátralévő 3 esztendőt Damu Roland, ugyanis saját kérésére átszállítják Tökölre. A korábbi sorozatsztár azért akart „költözni", hogy közelebb lehessen a feleségéhez.

Mint azt a Blikk augusztusban megírta, Damu a rácsok mögött vette nőül szíve választottját, Edinát, akit - noha a bírósági eljárás során több menyasszonya is volt a színésznek - néhány nappal börtönbe vonulása előtt egy kórházban ismert meg. Esküvőjükre a tiszalöki fegyintézet beszélőhelyiségében került sor, s bár kapcsolatuk a börtönélet miatt szexmentes, a szerelmük mindennél erősebbnek tűnik. Naponta írnak egymásnak levelet, Roland még verseket is költ nejének, s a telefonra szánt kevéske időt is úgy osztják be, hogy - ha csak egy-két percet is - majdnem mindennap hallhassák egymás hangját, és belebúghassák a kagylóba: „szeretlek".

A színész másfél éve ül Tiszalökön, ahová az Érden lakó Edina nehézkesen tud csak eljutni, Tököl viszont ideális távolságra van tőle. Igaz, az átszállítással nagy áldozatot vállal Damu, hiszen a kényelmes zárka helyett, ahol egyedül lehetett, most olyan cellába kerül, ahol ötödmagával kell osztozni a helyen és közel sem biztos, hogy megtarthatja könyvtárosi állását.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: