2015-02-04 09:29:16• hírek • Blikk.hu

Börtönbe küldené Demcsákot a volt férje

A tét már jóval több, mint az ilyen esetekben szokásos gyermekelhelyezés és a közös vagyon megosztása.

A volt férj a napokban újabb rendőrségi feljelentést tett a műsorvezető ellen, az abban megfogalmazott vádak büntetési tétele pedig összességében akár börtön is lehet. Persze, csak akkor, ha a vádak megállnak!

- A hír igaz, feljelentést tettünk az ügyvédemmel okirat-hamisítás, hamis vád és hatóság félrevezetése miatt - erősítette meg a Blikk kérdésére Kiss József.

Az ügy előzménye, hogy Demcsák korábban feljelentette gyermekei apját többek között azzal az indokkal, hogy az ellopta milliós értékű óráját és a laptopját. Magyarázata szerint az órát szponzortól kapta, így az a saját magánvagyona, nem számít közösnek, így férje azt nem veheti magához önkényesen. Érvelését alátámasztandó szponzori szerződést is csatolt a feljelentéshez. A tárgyaláson azonban feltűnt a bírónak, hogy a dátumozása szerint 2011 őszén létrejött szponzori szerződésben Zsuzsának az a személyi igazolványszáma szerepel, amit csak 2012 februárjában kapott meg. Emiatt az első fokon eljáró bíró megalapozatlannak tartotta a lopás vádját.

A laptop eltulajdonítása miatt sem találta bűnösnek a volt férjet, mivel a férfi azt visszaadta az ügyészségnek, miután arról az adatokat egy közjegyző és informatikus közreműködésével letöltötte. József szerint mindez bizonyítja, hogy exneje törvénytelen eszközökkel le akarta őt járatni, ezért a rendőrség elé vitte az ügyet.

A Blikknek József azt is elárulta, egy másik ügyben volt neje már gyanúsított, de az abban eljáró ügyészség egy évre elhalasztotta a vádemelést. Ebben az ügyben azzal vádolta meg gyermekei anyját, hogy egy informatikus segítségével kémprogramot telepített a laptopjára, és adatokat szerzett róla.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: