2015-01-26 15:28:49• hírek • Kocsis Zoltán

Borsószedőket keresnek Dániába

Félszáz személyt verbuválnak a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség közreműködésével. Az ügynökség tájékoztatása szerint a munkára vállalkozóknak borsót kell szedniük Dániában május 20. és szeptember 10. között - ám adott esetben csomagolóként, busz-vagy traktorvezetőként vagy akár munkafelügyelőként is alkalmazhatják őket.

Olyan személyek jelentkezését várják, akik már betöltötték 18. életévüket és középfokú angol nyelvtudással rendelkeznek. Ami a bérezést illeti, 60 centet kapnak majd leszedett borsó kilogrammjáért, amihez 12,5%-nyi szabadságpótlék jár.

A munka- és szálláskörülmények azonban talán már kevésbé vonzóak lehetnek. A leírás szerint kemény fizikai munkára kell számítani az időjárástól függetlenül: heti hat munkanapon összesen 30-40 órán keresztül. Ráadásul a munkások hálókocsikban és/vagy sátrakban lesznek elszállásolva. Ezért pedig napi 5-8 eurót kell fizetniük - attól függetlenül, hogy melyik opció mellett döntöttek.

Akit érdekel a lehetőség, február 13-ig küldje el fényképes, angol nyelvű, EUROPASS rendszerű önéletrajzát a www.greenpeas.dk emailcímre.

Az előválogatón túljutó jelentkezőket telefonon vagy emailben értesítik, a válogatóra pedig Botosani-ban kerül majd sor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: