2009-11-04 16:08:29• hírek • Parajdi Andrea

Bochkor és Boros külön utakon

Boros Lajos (62) és Bochkor Gábor (43) 15 éve vezet együtt rádióműsort, s ez példátlan a magyar médiatörténelemben.

Még a Danubius Rádió reggeli műsorában, a Cappuccinóban kezdtek együtt, majd három évre rá átmentek a Sláger Rádióba, hogy ott folytassák műsorukat Bumeráng néven. Az Országos Rádió és Televízió Testület döntése értelmében azonban november 18-tól megszűnik a frekvenciájuk, és külön utakon kénytelenek folytatni pályafutásukat.

Mint ismert, az ORTT úgy döntött, hogy a két kereskedelmi csatorna, a Danubius és a Sláger Rádió sávjában két új adó indul, a Neo és a Klassz. Ahogy arról tegnapi lapszámunkban beszámoltunk, Bochkor Gábort megkereste a TV2, hogy beültesse a Mokka megüresedett műsorvezetői székébe. Megkérdeztük Boros Lajost, neki vannak-e már tervei.

14 éve működik az interneten a lalikiraly.hu, amit két barátommal csinálunk. Itt folytatom, de úgy, hogy láthatnak is. A Lali-birodalomban lesz az audienciaterem, ahol élő műsor zajlik. Itt fogadom az alattvalóimat, akik neten küldik a mondanivalójukat, amit megválaszolok. A netezők azt is láthatják az országtérképen, hogy éppen honnan hányan hallgatnak.

A két sztárrádiós nagyon meghatódott, amikor megtudták, hogy sorra szerveződnek a megmentésükért küzdő civil szerveződések, de úgy tűnik, a hallgatók sem tehetnek semmit, így lassan új munka után kell nézniük.

Olvassa tovább a blikk.hu oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: