2013-11-05 09:57:05• hírek • Blikk.hu

Boros Lajos: Megalázó volt, ahogy bántak velem

Megvált az RTL Klub Boros Lajostól!

Boros a konferanszié szerepét kapta, akinek az volt a feladata, hogy vicces poénokkal reagáljon a műsorvezetők beszólásaira és kérdéseire. Az első adásban még bőven jutott neki feladat, ám a következőkben már lecsengett a szerepe, ami úgy tűnik, hogy a múlt vasárnapi műsorban már a leváltását eredményezte.

A Blikk megkereste a műsorvezetőt, akit Dombovári István humorista váltott le.

- Az a baj, hogy a konferanszié funkciója nincs kitalálva, csak odaállítottak valakit bábuként - kezdte Boros, aki sokszor úgy érezte, hogy rajta csattant az ostor.

- Az első adásban valóban több kellemetlenség ért, például amikor Balázsék a korommal vagy a betegségemmel viccelődtek. Megalázó volt, de kaptak is utána rendesen hideget. A második adásba azért hívtak meg, hogy elnézést kérjenek tőlem, a harmadik volt a ráadás. Néztem most a vasárnapi adást. Balázs nárcizmusához igazán jól passzol Jani intelligens bunkósága, csak még a műsor nem forrotta ki magát. Vannak ötleteim, hogy hogyan lehetne még jobbá tenni a konferanszié szerepét, majd megírom a szerkesztőknek - mesélte Boros, aki azt is elárulta: nem kötött vele hosszabb szerződést a produkció, ő mégis drukkol a fiúknak.

 

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: