2008-12-10 14:25:18• hírek • Szatmár.ro

Egy kis luxus Önnek

A nemrégiben megnyílt Beauty Sun Center Szépségszalon széles körű szépségápolási szolgáltatásokat kínál. Professzionális szépségápolási módszerei kedvező árakon érhetők el.

A korszerű és dizájnos elemekkel kialakított szalonban fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr, masszázs és szolárium egyaránt megtalálható.

A Beauty Sun Centerben szakmai tapasztalattal bíró alkalmazottak dolgoznak, akik a legjobb szépségápolási tanácsokkal is ellátják vendégeiket. A kozmetikai részlegen többféle arc-, és testkezelést is végeznek, amelyekkel megőrizhető a bőr fiatalsága, és bársonyos tapintása. Ezek mellett pedig a kozmetikában megszokott hagyományos gyantás szőrtelenítésen kívül, <!-- @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } --egy új szőrtelenítési technológiát is kínálnak, amelynek során egy úgynevezett lüktető fénnyel fájdalommentesen érhető el a szőr végleges eltávolítása. . Ez a szőrtelenítési eljárás mindenféle bőrtípuson elvégezhető, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott, hiszen a módszer nem okoz irritációt, és teljesen bőrkímélő.

A szépségszalonban egy álló és egy fekvő szoláriumgép várja a barnulni vágyó nőket és férfiakat. A Luxura által kifejlesztett X7-es fekvő szoláriumgépet úgy tervezték, hogy használója érezhesse, megérdemel egy kis kényeztetést és luxust. A Luxura V5-ös álló szoláriumgép is hasonló luxusérzést biztosít. A modern, és bőrkímélő szoláriumgépek használata során a Beauty Sun Center Szépségszalon most kedvezményekkel is kedveskedik vendégeinek. Tizenöt perc napozás után, vagy bérletvásárlás esetén bőrvédő krémet adnak ajándékba, míg 10 százalékos árkedvezményt kapnak azok a barnulni vágyók, akik 14 és 16 óra között használják a szoláriumgépek valamelyikét.

Ha kipróbálná a Beauty Sun Center professzionális szolgáltatásait, látogasson el a Iuliu Maniu (Rozelor) 19 szám alatt található szalonba, vagy hívja a 0744564151-es telefonszámot.

A Beauty Sun Centerben egy új szőrtelenítési technológiát kínálnak, amelynek során egy úgynevezett lüktető fénnyel fájdalommentesen érhető el a szőr végleges eltávolítása

A szépségszalonban pedikűrt és manikűrt is készítenek.

A Beauty Sun Centerben fodrászat is működik.

A kozmetikai részlegen többféle arc-, és testkezelés közül válogathat.

Luxus Önnek!Kényeztesse bőrét az extrákkal ellátott Luxura V5 szoláriumgéppel.

Barnulás közben, a gépben lévő fej-, és testhűtő gondoskodik a kellemes napozásról, míg a különböző csőmodellekből összeállított arc-, és vállbarnító a hatásosabb eredményt segíti

A Luxura X7-es fekvő szoláriumgép számos extrával lett kifejlesztve.

A Luxura X7-es fekvő szoláriumgép számos extrával lett kifejlesztve.

Igénye szerint készíttetheti el alkalomhoz illő, vagy hétköznapokon használatos manikűrjét.

Szakképzett masszőrők állnak a vendégek rendelkezésére.

Egy korszerű dizájnokkal kialakított szalonban, barátságos kiszolgálással várja Önt a Beauty Sun Center.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: