2008-12-19 17:41:31• hírek • Szatmár.ro

Bőrkímélő barnulás a Luxurától

A barna bőr, mára már az esztétikus megjelenés velejárója lett. A tartós barnaság, bőrkímélő megőrzése azonban nem könnyű feladat. A Beauty Sun Center Szépségszalonban vadonatúj technológiájú, professzionálisan kifejlesztett, luxusérzést biztosító szoláriumgépek várják a barnulni vágyó nőket és férfiakat.

Sokan hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy valóban a legkímélőbb módszert választottuk-e bronz-barna bőrszínünk megőrzése érdekében, pedig ha nem vagyunk eléggé körültekintőek, akár a bőrünk öregedési folyamatát is felgyorsíthatjuk.

A Beauty Sun Center Szépségszalonban, a Luxura által kifejlesztett, 2008-as gyártású szoláriumgépeket használnak. A Luxura X7-es fekvő, illetve a Luxura V5-ös álló szoláriumgépek 180 wattos teljesítményükkel, egyedülállónak számítanak Szatmárnémetiben. A mélybarnító csövekkel ellátott, test- és arcventilációval felszerelt, extrákkal kiegészített szoláriumgépek a tökéletes barnaság mellett, valódi luxusérzést is biztosítanak használóiknak.

A Luxura X7-es fekvő szoláriumgép különlegessége, hogy barnulás közben aromaterápiás permetvíz időnkénti spriccelésével kényezteti a napozókat, amely nem csupán hűt, hanem hozzájárul a tartósabb barnaság eléréséhez, valamint segíti a szoláriumozás utáni jellegzetes uv-szag semlegesítését is. A Beauty Sun Centerben – ugyancsak a Luxura termékeihez tartozó - vitaminokkal ellátott, barnaságot megtartó, illetve karcsúsító bőrápoló krémek vásárlására is lehetőség nyílik, amelyek használatával biztosak lehettünk abban, hogy barna bőrszínünkért, nem kell korai ráncok megjelenésével fizetnünk.

A Beauty Sun Center most kedvezményekkel is kedveskedik barnulni vágyó vendégeinek. Tizenöt perc napozás után, vagy bérletvásárlás esetén, bőrvédő krémet adnak ajándékba, míg 10 százalékos árkedvezményt biztosítanak, azoknak, akik 14 és 16 óra között használják a szoláriumgépek valamelyikét.

A modern belsőépítészeti elemekkel kialakított, otthonias környezetet idéző szépségszalonban egyébként, teljes körű szépségápolási szolgáltatásokat kínálnak, kozmetika, fodrászat, manikűr, pedikűr, masszázs és szolárium egyaránt megtalálható. A szépülni vágyó vendégeket szakképzett alkalmazottak fogadják.

Ha kipróbálná a Beauty Sun Center professzionális szolgáltatásait, látogasson el a Iuliu Maniu (Rozelor) 19 szám alatt található szalonba, vagy bejelentkezés céljából hívja a 0744564151-es telefonszámot.

A Luxura X7-es fekvő szoláriumgép különlegessége, hogy barnulás közben aromaterápiás permetvíz időnkénti spriccelésével kényezteti a napozókat.

A Luxura X7-es fekvő, illetve a Luxura V5-ös álló szoláriumgépek 180 wattos teljesítményükkel, egyedülállónak számítanak Szatmárnémetiben.

A Beauty Sun Center most kedvezményekkel is kedveskedik barnulni vágyó vendégeinek.

A Luxura X7-es fekvő szoláriumgép számos extrával lett kifeklesztve.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: