2008-02-23 19:51:07• hírek • István Löchli

Elvi megállapodás már van

 Nyáron megkezdődhet a két mélygarázs építése Szatmárnémeti központjában.

Nemrégiben Szatmárnémetiben járt az a Spanyol vállalkozó aki tervbe vette, hogy két, egyenként hatszáz férőhelyes mélygarázst épít a város központjában.

Egy elvi megállapodás a Polgármesteri Hivatal és a spanyol vállalkozó között már létrejött a parkoló megépítéséről, de még sok adminisztratív munka van, míg a szerződést sikerül aláírni.

A megállapodás értelmében, a vállalkozó két mélygarázst építene, egyet a központi park alatt, míg a másikat az új központban. Mivel fizetett parkolókról lenne szó, a spanyol vállalkozó a szerződés aláírása előtt fel szeretné mérni az igényeket arra vonatkozóan, hogy körülbelül mennyi magánszemély, vagy hivatal venné igénybe a biztosított, ám fizetett parkolási lehetőségeket. De amennyiben figyelembe vesszük a megyeközponti súlyos parkolási nehézségeket, szinte biztosra vehető, hogy sokan inkább nagyobb összegeket is kiadnak azért, hogy egész évben a számukra lefoglalt parkolóhelyen hagyhassák gépjárművüket. Amennyiben minden jól alakul, már a nyártól megkezdődhetne a két mélygarázs kiépítése.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: