2007-06-10 09:13:50• hírek • Szatmár.ro

Bono elképesztő ötlettel állt elő

nbono1A Vanity Fair magazin júliusban Afrika különszámmal jelentkezik, de nem egy, hanem 20 címlappal!
A Vanity Fair világszerte híres fotósa, Annie Leibovitz olyan köztiszteletben álló személyiségeket kapott lencsevégre, akik szívügyüknek tartják Afrikát. A magazin grandiózus kiadásában 21 ismert közszereplővel és hírességgel találkozhatunk, akik a címlapfotók mellett a fekete földrésszel kapcsolatos gondolataikat is megosztják az olvasókkal.

"Fantasztikus emberek, akik szenvedélyesen szeretik, és sokat is tesznek Afrikáért. Számomra fontos volt, hogy megmutassam az emberséget az arcukon." - nyilatkozta Leibovitz a címlapfotókkal kapcsolatban, melyeknek az a különlegességük, hogy bár párban láthatjuk rajtuk a modelleket, a felvételek többségéhez egyedül álltak a kamera elé.

Mint azt már említettük, az Afrika kiadáshoz Bono is nagymértékben hozzájárult. A neves zenészt, akit már háromszor jelöltek Nobel-békadíjra, az a megtiszteltetés érte, hogy ő lehetett a különleges szám társszerkesztője - továbbá a különböző címlapok ötlete is az ő érdeme.

"Ezekben az emberekben csupán egy közös dolog van, mégpedig az Afrika iránt érzett szenvedélyük és az, hogy hisznek benne, Afrikának, mint kontinensnek meg lehet oldani a problémáit." - nyilatkozta a U2 frontembere.
 
stop.hu 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: