2009-07-11 16:27:07• hírek • Parajdi Andrea

Bon Bon Nagykárolyban

A Joy Summer Fest keretében július 10-én, pénteken a magyarországi Bon Bon együttes koncertezett a nagykárolyi strand területén.

A Joy Summer Festet július elején indította el a nagykárolyi Joy Club. A fesztivál keretében nem csak hétvégenként, hanem hétköznap is élő koncertekkel szórakoztatják a közönséget, a modern és elegáns környezetté alakított strand területén.

A rendezvény keretében ezidáig már koncertet adott a romániai Hi-Q együttes, illetve július 10-én, a magyarországi Bon Bon. A nyárnak még koránt sincsen vége, hiszen a színpadon láthatjuk majd a Proconsult (július 17), a Fly Project-et (július 24), a Hooliganst (július 31), Charliet (augusztus 7), az Abrakazabrát (augusztus 14), és Tóth Verát (augusztus 28) is.

A pénteki koncertek mellett, minden szombat este beach partyt tartanak, ahol rendszerint más és más lemezlovasok szolgáltatják a legjobb zenéket (Dj Adrian Eftimie, Dj Robbie Jay, Dj Big Junior, Dj Starx, Dj Anton VL, Pablo&Dj Loco Valentino), akiknek a mixeire valódi mediterrán hangulatú környezetben, a szabad levegőn, lobogó tűz mellett pöröghetünk.

Hétköznaponként pedig színpadon láthatjuk többek között az In Extensot, a Dreamerst, a Noirt, a Targetet, az Universal Bandet, Nagy Katalint, a Forevert, a Katapultot és a Control Dancet is. A nagykárolyi strand Téged is vár.


Pénteken a Bon Bon koncertezett a nagykárolyi strand területén, a Joy Summer Fest keretében

Pénteken a Bon Bon koncertezett a nagykárolyi strand területén, a Joy Summer Fest keretében
Pénteken a Bon Bon koncertezett a nagykárolyi strand területén, a Joy Summer Fest keretében


Képgaléria:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: