2015-01-27 09:25:19• hírek • Blikk.hu

Bombázóra gyúrta magát a bikinimodell

Las Vegasba tart az egyik legjobb testű magyar bikinimodell. Grlic Timi - akit nemrég választottak az egyik vezető, táplálékkiegészítőket gyártó német márka arcának - idén nyáron megmutathatja a világnak: önfegyelemmel és napi egy óra súlyzós edzéssel mit képes kihozni egy nő egy év alatt a saját testéből!

- Igen, tényleg ennyi ideje kezdtem a fitneszt, nem csak salátát eszem, és nem töltöm az életemet az edzőteremben! - kezdte Timi.

Története azért is lenyűgöző, mert ő volt a „szomszéd lány", azaz ugyanazokkal a tipikus gondokkal küszködött, amelyekkel a legtöbb nő.

- Amikor elkezdtem, amolyan husis csaj voltam, aki hol lefogy, hol visszahízik, a jojóeffektus tipikus példája. Egy testépítő barátom magyarázta el nekem, hogyan működik a test, és hogyan hozhatom formába magam: ne a kilót nézzem, hanem a test összetételét.

75 kilóról indultam, most 65 vagyok, de puha zsírpárnák helyett kőkemény izmokat „hordok" - mesélte Timi, aki a fitbeauty.cafeblog.hu-n számtalan sorstársának segített már.

A csodás testű magyar lány naponta hatszor eszik, és mindössze egy órát edz.

- A finomított gabonát és a cukrot iktattam ki, és kisebb adagokat eszem. Nem kampányszerűen, hanem egész évben így nézek ki, ezért a fotózásokra sem kell vért izzadnom: ez nálam életformává vált - zárta mosolyogva Timi.

Olvasson további bulvárhíreket a Blikk.hu oldalon!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: