2010-08-02 11:04:52• hírek • Póti Orsolya

Bombariasztás miatt zárták le a hidat

Téves bombariasztás miatt a reggeli órákban lezárták a szatmárnémeti Golescu hidat. A hirtelen útlezárás miatt forgalmi dugó keletkezett a város különböző pontján, és több gyalogosnak várakoznia kellett a híd  lábainál.

Egy nagy piros bőröndre lett figyelmes több járó-kelő és sofőr a reggeli órákban, amit a Golescu híd egyik korlátjánál „felejtettek". Többekben gyanút keltett a bőrönd, ezért  értesítették a rendfenntartó hatóságot, hogy vizsgálják meg azt. A helyszínre reggel fél 9 óra körül érkeztek ki a csendőrség munkatársai, valamint a rendőrség, majd az ügyet a Román Hírszerző Szolgálat szatmári osztálya vette át.

A bejelentő szerint bombát helyezhettek el a bőröndben, ezért speciális védőfelszerelésben vizsgálták meg azt a szolgálat emberei. A riasztás miatt több mint egy órára lezárták a Golescu hidat, ami miatt a város különböző pontjain forgalmi dugó keletkezett. A hatóság emberei a gyalogosokat sem engedték át, ezért volt aki több mint egy órát várakozott a híd lábánál.

A vizsgálat után  kiderült, hogy a bőrönd nem tartalmazott semmiféle robbanóanyagot, csak ruhákat és személyes tárgyakat találtak benne.



Egy piros bőrönd zavarta meg a hídon való közlekedést




Téves riasztás miatt zárták le a Golescu hidat a reggeli órákban




A szolgálat emberei a hídon vizsgálták át a bőröndöt



A bőröndben csak ruhákat és személyes tárgyakat találtak


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: